Adipotid Adipotidpeptidpulver Muskelbygging og vekttap

Adipotid Adipotidpeptidpulver Muskelbygging og vekttap

Produktbeskrivelse 99% Renhet Pharmaceutical Intermediate Peptides Adipotide for Vekttap Produktbeskrivelse Navn: Adipotide Nøkkelord: Adipotide; 137525-51-0; peptid adipotie; Adipotie pris Adipotid og fett tap / vekttap Adipotid er en eksperimentell behandling som forhindrer blodet ...

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

99% Renhet Pharmaceutical Intermediate Peptides Adipotide for vekttap
produktbeskrivelse
Navn: Adipotid
Nøkkelord: Adipotide, 137525-51-0; peptid adipotie; Adipotie pris

CAS-nr .: 137525-51-0
Molar Mass 2555,22 g / mol
Formel: C111h204n36o28s2
Einecs: 200-354-8
Molekylær vekt: 2555,22
Sekvens CKGGRAKDC-GG-D (KLAKLAK) 2Adipotid og fett tap / vekttap
Adipotid er en eksperimentell behandling som forhindrer blodtilførselen til fettceller. Dette har hjulpet overvektige aper å miste i gjennomsnitt 11% av kroppsvekten om fire uker, og kanskje åpne veien for terapi hos mennesker, ifølge en nylig undersøkelse. Studien, publisert i journalen Science Translational Medicine, viser at kroppsmasseindeksen og midjeomkretsen av rhesusapene ble redusert.

Våre tjenester

Kvalitetskontrollprosessen

1) Innkjøp
Grundig markedsundersøkelse, forstå prisen på råvarer og ytelse. For anskaffelseskilden å forstå fullt og fullt ut garantere kvaliteten på innkjøp av råvarer.
2) Inspeksjon
Fire trinn: prøvetaking, prøvebehandling, måling og databehandling.
3) Producing
a) Hver operatør må foreta selvinspeksjon av produksjoner og foreta de tilsvarende inspeksjonsrekordene.
b) Heltidsinspektører gjennom sjekk operatørens selvinspeksjon, og gjennomgå og logg inn den tilsvarende posten. Heltidsinspeksjon er ansvarlig for inspeksjon av ferdig produkt, og gjør det ferdige produktet innkommende inspeksjonsrekord.
4) Før du selger
Testresultat kan gis før salg.
Tredjepartsdeteksjonsinstitusjon er tillatt hvis du ikke er fornøyd med testresultatene.

Våre fordeler:
1. Kvalitet:
Vårt firma er en profesjonell produksjon av hormon mellomprodukter i mange år, har våre produkter eksportert til Tyskland, Spania, Storbritannia, USA, Australia, Midtøsten, og så videre i andre land, og vi har fått veldig god tilbakemelding fra våre kunder. stol på oss.
Og vi er manufactory, så ikke noe problem for oss å kontrollere kvaliteten.

2.Payment metode: Western Union, MoneyGram, TT, Escrow, Paypal.

3. Service: Best service med ettersalgsservice til alle klienter.

4. Levering:
Eksempel på bestilling: Pakken vil bli sendt med 3days etter betaling. Vi kan sende den via HKems, EMS, HK Air Post, DHL eller annen metode. Vi har en profesjonell og stabil logistikk, og vi kan levere pakken jevnt rundt 3 til 5 dager.
Bulk Order: Sendes via sjø eller luft, det er i henhold til dine krav, leveringstid er 7-15 dager etter betaling.

Kundeservice:
1.Vi vil sende varene innen 5 dager etter at du har betalt. Hvis du vil avbestille eller endre bestillingen, vennligst fortell meg innen 24 timer etter at du har fullført betalingen ... Så vi kan begge gjøre det beste ut av det dårlige tilbudet.

2.Vi vil sende varene du bestiller fra oss av EMS, DHL, UPS eller FedEx. Vi vil bestemme oss for å velge hvilken kurér som er avhengig av forskjellige land. For å finne den beste måten å levere varen for deg.

3. Som vanlig kan du få varene med i 4-7days. Hvis varene var tapt eller ikke mottatt av andre grunner, vennligst kontakt meg

MB2.jpgMB3.jpgMB3.jpgMB4.jpgMB5.jpg

Forespørsel