HCG CAS-nr .: 96827-07-5

Human Chorionic Gonadotropin HCG Injeksjon 5000iu Vials Steroid PCT Høy Renhet Chorionic Gona 5000iu Pulver Peptider Injiserbare Steroid Pct Produkter Spesifikasjoner: HCG (Human Chorionic Gonadotropin) CAS: 9002-61-3 Assay: 95% Grade: Pharmaceutical Grade Utseende: Lyofilisert pulver Opprinnelse: Kina ...

Produktdetaljer

Human Chorionic Gonadotropin HCG Injiserbare 5000iu hetteglass Steroid PCT   High Purity Chorionic Gona 5000iu Powder Peptides Injiserbare Steroid Pct

Produkter Spesifikasjoner:
HCG (humant korionisk gonadotropin)

CAS: 9002-61-3
Analyse: 95%
Karakter: Farmasøytisk karakter
Utseende: Lyofilisert pulver
Opprinnelse: Kina
MOQ: 5vials
Type: 5000IU / hetteglass
Halveringstid: 24 til 36 timer

Pris: Forhandling etter mengde
Pakking: Diskret pakking
Betalingsmetode: Money Gram; Western Union; Bitcoin; Bankoverføring.
Leveringstid: 3-6 virkedager
Fraktkurer: HKEMS, DHL, UPS, Fedex, TNT
Vårt marked: over hele verden

Hva er HCG?
Human choriongonadotropin, kalt hCG for kort, er et hormon som brukes av kroppsbyggere for å forbedre resultatene under anabole og androgen steroid bruk. Hormonet er produsert av moderkrekken til en gravid kvinne og er avgjørende for sunn graviditet hos mennesker.

Hva er HCG PCT?
Human Chorionic Gonadotropin (HCG) inneholder i hovedsak bare en gyldig hovedbruk innenfor det anabolske steroidet ved hjelp av samfunnet, og det er med det formål å opprettholde, øke eller gjenopprette riktig endogen testosteronproduksjon.

HCG for steroid
Human Chorionic Gonadotropin (HCG) inneholder i hovedsak bare en gyldig hovedbruk innenfor det anabolske steroidet ved hjelp av samfunnet, og det er med det formål å opprettholde, øke eller gjenopprette riktig endogen testosteronproduksjon. HCG-doser brukes best i forbindelse med andre testosteronproduksjonsstimulerende forbindelser under PCT (Post Cycle Therapy), og bruk av HCG alene med henblikk på hormonell gjenvinning etter en anabole steroid syklus er sterkt anbefalt. Øvelsen av å bruke HCG alene som det eneste hormonelle gjenvinningsmiddelet etter en syklus er en forløpt praksis av før 1990-tallet som er foreldet.

Forståelsen av HCG og alle andre legemidler har forbedret seg langt siden kroppsbyggere i 1960-, 1970- og 1980-tallet har benyttet anabole steroider. Faktisk brukte flertallet av anabole steroidbrukere fra 1960-tallet til midten av 1980-tallet ikke engang noen forbindelser med det formål å gjenopprette hormon, og begrepet PCT eksisterte ikke engang på den tiden. Når bruken av HCG ble stadig mer populær (ca. 1980), var det den eneste forbindelsen som ble brukt. Siden da har den medisinske og vitenskapelige forståelsen av slike ting økt eksponentielt, og det bør ikke være grunn til at noen informert og godt utdannet person bruker HCG alene til PCT.

Spesielt HCG kan ikke kategoriseres i tre nivåer av brukere (nybegynner, mellomliggende og avanserte) som normalt skissert og oppført i vanlige profiler av de forskjellige forbindelsene og legemidlene. Dette skyldes at HCG er et hjelpestoff som ikke er spesielt brukt for å forbedre ytelsen, men i stedet brukes til å opprettholde, øke eller gjenopprette riktig endogen testosteronproduksjon.
Hvordan det fungerer
Ved midlertidig etterligning av det luteiniserende hormonet vil humant korionisk gonadotropin virke som et eksogent hormon hos både menn og kvinner. Dette er gunstig for kvinnelige pasienter som prøver å bli gravid fordi den skyver gonadotropiner for å stimulere unnfangelse. I mellomtiden springer LH til leydigcellene, noe som gir et boost i testosteronnivået. Imidlertid må du huske på at når testosteron stiger, vil det aromatiseres i østrogen også. Dessuten vil menneskelig choriongonadotropin undertrykke hypofysen, noe som gir inntrykk av at kroppen har for mye LH, og dermed forårsaker undertrykkelse av naturlig testosteronproduksjon.

Hvilke steroidbrukere bør vite
Nå som vi forstår hva HCG-5000iu egentlig er, og hva det gjør, kan vi komme til den konklusjon at den eneste tiden den skal brukes til, er før etterløpsbehandling (PCT) eller i løpet av syklusen. På syklus fordeler er at det vil føre til en økning i spermier, noe som fører til en midlertidig utvidelse av testiklene. Imidlertid kan disse fordelene ikke være verdt det, da østrogen nivåer vil spike også.

Når det gjelder bruk før PCT, har noen sagt at HCG-5000iu vil "prime" testene, men denne karakteriseringen er ikke akkurat nøyaktig. Hva HCG-5000iu vil gjøre, er å gi en bump i testosteronnivået i løpet av en tid da brukeren har steroidestere av, og gir en myk landing. Likevel må du likevel følge opp med en PCT fordi når du slutter å ta HCG-5000iu, vil testosteronnivåene dine komme tilbake.

Protokollen for bruk før bruk av PCT vil bestå i å injisere HCG-5000iu ved en dose på 500-1000iu, to eller tre ganger i uken, mens steroidesterne dine rydder ut av kroppen.

I løpet av en syklus, bruk 500iu to ganger i uken for 2. halvdel av steroidløpet.

Hvordan blandes
HCG-5000iu kommer i pulverform, så det må blandes og lagres ordentlig for å vare. Brukere vil typisk blande forsiktig HCG-5000iu pulver i bac vann, og deretter oppbevare løsningen i kjøleskapet. Denne HCG-5000iu løsningen varer ca 30-45 dager. Når det gjelder injeksjonen, er det veldig enkelt, da du kan injisere enten subQ eller IM. Generelt finner folk at den enkleste måten er å bruke en glidelås, injisert subQ (til magefett).

Dosering
Intramuskulær eller subkutan injeksjon av HCG-5000iu ved doser på typisk 100-200 IE per dag, 200-250 IE annenhver dag, eller 250 IE tre ganger per uke, er effektiv til å støtte testosteronproduksjon og testikkelstørrelse og funksjon der årsaken til reduksjon har blitt redusert LH produksjon. Doser høyere enn dette gir ingen ytterligere fordel.

Administrasjon og lagring av HCG-5000iu
Hetteglass med HCG-5000iu blir først rekonstituert med en praktisk mengde steril eller fortrinnsvis bakteriostatisk. For eksempel kan et 5000 IE hetteglass fortynnes med 2,5 ml vann. Dette gir en 2000 IE / ml løsning, noe som gjør det enkelt å beregne dosering. For eksempel ville en 200 IE dose kreve 0,1 ml løsning, som ville være merket "10 IE" på en insprøytingssprøyte.

Hvis hetteglassets kapasitet tillater det, kan 5,0 ml vann legges til et 5000 IE hetteglass. Den resulterende løsningen vil da åpenbart være 1000 IE / ml, noe som gjør det lettere å beregne doseringen.


Forespørsel