GHRP-6 CAS: 87616-84-0

99% Muskelbygging Menneskelig veksthormon Peptid GHRP-6 5mg for å forbedre søvn GHRP6 10mg injeksjonsvæske 87616-84-0 Wholesale human Growth Peptidhormon Melanotan Ghrp-6 Fabrikkforsyning Alle peptider for muskelbyggingsprodukter Spesifikasjoner: 99% GHRP-6 pulver Hurtig detalj Hva er GHRP-6? ...

Produktdetaljer

99% Muscle Building Human Growth Hormone Peptide GHRP-6 5mg for å forbedre Sleeping GHRP6 10mg   Injiserbar 87616-84-0   Wholesale Human Growth Peptide Hormone Melanotan   GHRP-6   Fabrikk Supply All Peptides   for muskelbygging

 

Produkter Spesifikasjoner:
99% GHRP-6 pulver

Rask detalj

Produktnavn

GHRP-6

Kjemisk navn

Veksthormonfrigivende peptid-6

CAS nummer

87616-84-0

Molekylær formel

C46H56N12O6

Molekylær vekt

873,01

spesifikasjon

5mg / vail eller 10mg / vail

analyse~~POS=TRUNC

99,5%

Utseende

hvitt pulver

Hva er GHRP-6?
GHRP-6 (veksthormon-frigjørende peptid-6) er et 28 aminosyrepeptid som indikerer at menneskekroppen begynner å utskille veksthormon (GH). Den vanligste bruken av disse peptidene er å øke GH-produksjonen. Andre peptider i denne kategorien inkluderer GHRP-2, heksenamin og ipamorelin. Med hensyn til økende GH er alle disse like og er ikke nødvendige eller fordelaktige for å kombinere dem. Tvert imot, velg det som passer best for den spesifikke situasjonen.

Den primære bruken av GHRP-6 er å gi økt GH nivå, noe som også fører til økning i IGF-1 nivåer. Denne reduksjonen av AIDS, i noen tilfeller, bidrar også til muskeløkning. Generelt er GHRP valgt som en erstatning for GH-bruk og brukes sjelden i forbindelse med GH.

BRUK ET PED
Fordelene ved GHRP-6 er ekstremt tiltalende for mange typer idrettsutøvere, og de som ønsker å forbedre deres generelle trivsel.

Samlet økning i kropps- og antiinflammatoriske effekter :
GHRP-6 kan bidra til å beskytte kroppens muskler ved å øke utvinning og proteinsyntese. I tillegg har det også vist seg å effektivt bekjempe betennelse.

Stamina: Du vil merke mer utholdenhet på denne forbindelsen veldig raskt. Følgelig kan treningsøktene utvides i lengre tid uten å bli sliten eller viklet.

Muskelgevinster: Selvfølgelig ønsker vi alle flere muskler, og denne forbindelsen vil bidra til å øke muskelmassen og utviklingen.

Fett tap: Dette er sannsynligvis # 1 grunnen til at folk ponner opp penger til GHRP-6, og det fungerer bra for å hjelpe til med vekttap, noe som gjør det til et veldig godt alternativ for å kompensere eller kutte.
Fordelene ved GHRP-6 er mer uttalt hos mennesker som har dannet og regulert forhold. Derfor, hvis du er overvektig eller helt blind, så er det best å bruke GHRP-6 før første kondisjonering. Samtidig vil de i toppformen ha størst nytte av denne forbindelsen fordi det er et sukkerbelegg på kaken.

ANDRE FORDELER
GHRP-6 hjelper også på andre områder:
● Søvn er sterkt forbedret: Brukerne sier at de sover vanskeligere og våkner mer uthvilt.
● Immunsystemet øker.
● Sterkere bein og sunnere hud.
● Energieøkning: I motsetning til stimulansmidler, vil du få en stabilere og mer konsistent økning i energi, og det kommer ikke noe krasj etterpå.

HVORDAN DU BRUKER GHRP-6
GHRP-6 er en vandig injektor som må blandes med bac vann og lagres. Husk at det er viktig å lagre GHRP-6 riktig etter at du har blandet kjøleskapet. Dette bør være opptil 3-4 uker av fordelene, så i løpet av denne tiden kan du bare blande innholdet du planlegger å bruke.

Etter forsiktig blanding injiseres forbindelsen vanligvis i huden
Det er en flat nål. For best resultat må det gjøres en gang daglig, og brukeren pleier å injisere det flere ganger om dagen for å frigjøre det. Interessant, hvis du tar lavt blodsukkernivå, er GHRP-6 det beste, ikke spis noe etter bruk i en time.

Hvis det brukes alene, vil brukeren kjøre 100-400 mikrogram (mcg) per injeksjon, og hvis kombinert med et annet GH-hormon, kan dosen reduseres med halvparten.

BIVIRKNINGER
● Sulten øker
● Prolactin, eller østrogen gynekomasti problemer
● Svimmelhet, hodepine og andre problemer med lavt blodsukker
● Felles smerte:
● Legg inn injeksjonsproblemer
● oppblåsthet

Konklusjon
GHRP-6 kan effektivt øke GH-produksjonen. Når blodsukker ikke stiger, tar injeksjonen vanligvis 2-3 ganger. Kostnaden er vanligvis mild. Den eneste vanlige potensielle bivirkningen er å øke sulten. Vanlige alternativer inkluderer GHRP-2, hexarelin, ipamorelin eller GH selv. GHRP-6 kan også gi GH-fordeler gjennom sin rolle i ghrelinreseptoren i forskjellige vev i kroppen.

FAQ
Spørsmål 1: Har produktkvaliteten din blitt godkjent av tredjepartslaboratoriet?
A: Ja, Alle produkter er strengt testet av våre QC, bekreftet av QA og godkjent av tredjeparts lab i Kina, USA, Canada, Tyskland, Storbritannia, Italia, Frankrike etc.So du vil være trygg på god kvalitet hvis du velger oss .
Q2: Hvordan behandler du kvalitetsklage?
A: Først av alt vil vår QC-avdeling gjøre streng undersøkelse av våre eksportprodukter ved hjelp av HPLC, UV, GC, TLC og så videre for å redusere kvalitetsproblemet til nær null. Hvis det er et ekte kvalitetsproblem forårsaket av oss , vi sender deg gratis varer til erstatning eller refunderer tapet ditt.
Q3: Accepterer du prøvebestilling?
A: Ja, vi aksepterer liten bestilling fra 10g, 100g og 1kg for evalueringskvaliteten på varene våre.
Q4: Er det noen rabatt?
A: Ja, for større mengder, støtter vi alltid med bedre pris.
Q5: Hvor lang tid tar det å ankomme?
A: Det er avhengig av hvor du befinner deg,
For liten bestilling, vær så snill å forvente 5-7 dager med DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
For massordre, vær så snill å la 5-8 dager med Air, 20-35 dager ved sjøen.
Q6: Har du noen tilbakestillingspolitikk?
Ja, vi vil gli opp for helt gratis dersom parklerne dine er tullet av toll uheldig, du trenger ikke å betale mer penger
Q7: hvilken betaling tilbyr du?
TT (bankoverføring), West Union, Money gram, paypal


Forespørsel