GHRP-2 CAS: 158861-67-7

Engroshormon Growth Peptide Hormone Melanotan Ghrp-2 99% Anti-aldring Human Growth Hormone Peptid GHRP-2 5mg eller for Muscle Gains GHRP2 10mgTop Quality Bodybuilding Peptider Ghrp-2 / Ghrp-6 med sikker forsendelse CAS 158861-67-7 Pralmorelin GHRP- 2 Fabrikkforsyning Alle Peptider Produktbeskrivelse Hurtig ...

Produktdetaljer

Wholesale Human Growth Peptide Hormone Melanotan Ghrp-2   99% Anti-aldring Human Growth Hormone Peptid GHRP-2 5mg eller for Muscle Gains GHRP2 10mgTop Quality Bodybuilding Peptider Ghrp-2 / Ghrp-6 med sikker forsendelse CAS 158861-67-7 Pralmorelin GHRP-2   Fabrikk Supply All Peptides

 

produktbeskrivelse
Hurtige detaljer:
Alias: GHRP-2-acetat; (DES-ALA3) - Frigivelse av PEPTIDE-2
CAS: 158861-67-7
MF: C45H55N9O6
MW: 818,0
Renhet (HPLC): 98,0% min.
Enkel urenhet (HPLC): 1,0% maks
Aminosyre-sammensetning: ca. 10% av teoretisk
Peptidinnhold (N%): 80,0% min.
Vanninnhold: 6,0% maks.
Acetatinnhold (HPIC): 12,0% maks.
MS (ESI): Konsistent
Massebalanse: 95,0 ~ 105,0%
Utseende: Hvitt pulver
Betaling: Bankoverføring, Western Union, Money Gram
Express: EMS, DHL, FedEx, etc (dør til dør)
Levering: Sikker og rettidig, rundt 1-3 dager etter betaling

Funksjon og bruk:
Hormon frigjørende peptid 2 (GHRP2) stimulerer hovedsakelig hypofysenes økte naturlige produksjon av kroppens eget endogene menneske. Denne terapien består av daglig periodisk sublingual dosering. Hormonfrigivende peptid 2, har GHRP2 vist seg å øke IGF-1-nivåene kraftig, og enda større resultater oppstod ved bruk med vekstløshormon (GHRH) som også stimulerer hypofysen kjertel for å produsere økt naturlig sekresjon av humanhormon. Dette øker også hypothalamus funksjonen.

GHRP2 voksen terapi fordeler:
1. Forbedre kjør og lyst ved å stimulere hypothalamus
2. Reduserer magefett gjennom lipolyse
3. Øker energi og vitalitet
4. Forbedrer hudens elastisitet, rynker rynker
5. Øker utholdenhet
6. Fremskynder helbredelse fra sår eller kirurgi
7. Styrker hjertet
8. Forbedrer immunforsvaret
9. Øker IGF-1-produksjonen, med så mye som 50% i første uke
10. Forbedrer søvnkvaliteten
11. Øker kalsiumretensjonen, styrker og øker mineraliseringen av bein, bein tetthet
12. Øker proteinsyntese.
13. Forbedrer syn og syn.
14. Reduserer leveropptaket av glukose, en effekt som motsetter insulinforbruket.
15. Fremmer leveren glukogenese.
16. Bidrar til vedlikehold og funksjon av bukspyttkjertel øyene.


Hva er GHRP-2?
GHRP-2 (Growth hormone releasing peptide-2) er et kommersielt syntetisk legemiddel som er en del av veksthormonpeptidfamilien. Faktisk er GHRP-2 et veksthormonsekretagoge som stimulerer hypofysen til å produsere mer veksthormon (GH). Enda viktigere, i motsetning til den første generasjonen av brødre, GHRP-6, er den andre generasjonen av GHRP, den viktigste forskjellen mellom de to er bruken av dem vil møte appetitten.

GHRP-2, som sine GHRP-6-brødre, er et rent veksthormon-sekretagoge-heksapeptid. I tillegg er GHRP-2 en syntetisk agonist for ghrelin. I motsetning til GHRP-6, resulterer dette peptidet ikke i alvorlige sult-bivirkninger assosiert med GHRP-6; Noen brukere vil imidlertid merke en svak økning i sulten. På et sted mellom GHRP-6 og apapalin kan dette heksapeptidet være en seriøs konkurrent når man vurderer bruken av GHRP med GHRH.

MEDISK BRUK
Den andre generasjonen GHRP markedsføres i Japan av Kaken Pharma for behandling av veksthormonmangel (GHD). For eksempel har hypofyserdimfisme blitt studert (når kroppen ikke produserer nok veksthormon) og har gått inn i fase 2 kliniske studier.

BRUK I SPORT
Med veksten av den gamle alderen begynte veksthormonet i kroppen å bli sint, spesielt i 30- og 40-årene. Interessant, dette er en av grunnene til at du legger merke til helbredelse i lengre tid, du føler deg mindre dynamisk, og etter hvert som alderen din vokser, blir din vitalitet redusert. Dermed har idrettsutøvere funnet at veksthormon er svært viktig i enhver sport, fra styrke / lagbevegelse til kroppsbygging og utholdenhetstrening.

DOSERING
GHRP-2 kommer i pulver, så det må rekonstitueres med bakteriostatisk vann, og deretter lagres i kjøleskapet slik at det ikke går dårlig raskt.

Gjennomsnittlig dose er 150 mikrogram (mcg) tatt 2-3 ganger per dag. For eksempel anbefaler jeg å ta det før frokost og før sengetid for maksimale fordeler. Videre fungerer GHRP-2 best når den stables med slik GHRH som CJC1295.

Grunn GHRP-2 er bedre enn HGH
Ved bruk av solo har HGH flere bivirkninger, og det vil øke sulten mer.
GHRP-2 fungerer for å frigjøre kroppens eget naturlige veksthormon. I mellomtiden er HGH undertrykkende fordi kroppen anerkjenner eksogen GH.

Konklusjon
GHRP-2 vil hjelpe deg å nå dette målet hvis du er ute etter anti-aging egenskaper, eller evnen til å øke lean kroppsvekt gevinst i en loop / nær syklus eller til og med som en bro. Det er veldig effektivt for veksthormonfrigivende peptider. Som alltid, vær oppmerksom på at mens det er noen bivirkninger, vil GHRP-2 ikke lukke din naturlige produksjon av veksthormon, som eksogen HGH-vilje. Gjennom riktig kosthold og trening kan brukerne bruke GHRP-2 og GHRH som et trygt og effektivt verktøy for idrettsutøvere og kroppsbyggere.

Slik lager du en bestilling:
1. Navn hva du trenger (hvilket produkt, antall)
2. Full betaling ville bli gjort når vi kom til en avtale om alle detaljer.
3. Pakken ville bli sendt ut ved mottak av betaling.
4. Info om pakke vil bli tilbudt (Foto, sporingsnummer)
5. Til slutt vil du få pakken i 3 ~ 7 dager.

Vår service:
1.Vi har erfaring i å eksportere farmasøytiske mellomprodukter.
2.Professional pakking med profesjonelle materialer
3. Vi har produkter på lager, og vi vil levere dem snart når din PO ankom. I mellomtiden vil vi gi deg sporingsnummeret for å gjøre deg kjent med produktets nøyaktige plassering. Vi vil holde styr på produktet til de kommer deg. Vi velger den beste kurertjenesten for deg, og med leveransen rundt 5-7 virkedager.
Hvis noen ny forespørsel, er du velkommen til å kontakte oss!

Våre fordeler:
1, Høy kvalitet under streng QC / QA system med GMP fabrikkpris
2, rask og sikker levering med sikker og diskret forsendelse
3, Å tilby komplette tjenester med vår ressursintegrasjon, kan vi dermed skape mer konkurransedyktig
fordeler for deg!


Forespørsel