Follistatin 344 CAS-nr .: 80449-31-6

Produktbeskrivelse Høy renhetsgrad Follistatin 99% Renhet Kroppsbygging Hvit lyofilisert peptidhormonpulver Follistatin 344 / Fst 344 1mg / hetteglass for muskelvekst Hurtig detalj: Follistatin 344 Synonymer: FST, FS, Activin-bindende protein. CAS: 129954-34-3 Molekylær formel: C33h57n11o9 Molekylær ...

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

Høy renhetsgrad Follistatin   99% Renhet Kroppsbygging   Hvit lyofilisert peptidhormonpulver Follistatin 344 / Fst 344 1 mg / hetteglass   for muskelvekst

 
Hurtig detalj:

Follistatin 344
Synonymer: FST, FS, Activin-bindende protein.
CAS: 129954-34-3
Molekylær formel: C33h57n11o9
Molekylvekt: 751,9
Renhet (ved HPLC): 99,0%
Utseende: Sterilfiltrert Hvit Lyofilisert (Frysetørket)
Formulering: Lyofilisert fra en konsentrert (1mg / ml) oppløsning uten tilsetningsstoffer.
Løselighet: Det anbefales å rekonstituere frysetørket Follistatin i sterilt 18MΩ-cm H2O ikke mindre enn 100μg / ml, som deretter kan fortynnes ytterligere til andre vandige løsninger.

Beskrivelse:
Follistatin er fascinerende protein som kan øke muskelmassen utover det naturlige potensialet ved å undertrykke myostatin. Forskere identifiserte follistatin først ved undersøkelse av svin follikulær væske i eggstokkene.

Follistatin er naturlig funnet i skjelettmuskelen av nesten alle pattedyr med avanserte eller utviklede egenskaper, som mennesker, gnagere og kyr. Follistatin er høyt i
ikke-essensiell aminosyre-cystin, men i motsetning til de fleste proteiner som er diskutert i treningsverdenen, har follistatin karbohydrater knyttet til det.

Follistatin, spesielt Follistatin 344 (FS344), ble raskt populært i bodybuilding-samfunnet som et potensielt supplement for raskt å øke magert vævsmasse. Et annet protein, follistatin-relatert gen (FLRG) virker på lignende veier som FS344 angående dets muskelbyggingsegenskaper. Økt leanvevsmasse kan gi en bodybuilder en fordel i en konkurransedyktig setting og være differensieringsfaktoren mellom første og andre plass.

Follistatin (FS) ble opprinnelig identifisert som en follikkelstimulerende hormonhemmende substans funnet i eggstokkfollikulærvæske. FS er et aktivitetsbindende protein med høy affinitet som kan fungere som en aktivinantagonist. To alternativt spleisete follistatin mRNAer eksisterer, som koder for modent FS med 288 aminosyre (aa) rester (FS-288) og 315 aa rester (FS-315). Naturlig FS renset fra svinestokkene er primært en karboksy-terminal, avkortet form av FS-315, sammensatt av 300 aa rester.

Follistatin er et enkeltkjedet gonadalt protein som spesifikt hemmer follikelstimulerende hormonfrigivelse. Det enkle FST-genet koder for to isoformer, henholdsvis FST317 og FST344 som inneholder henholdsvis 317 og 344 aminosyrer, resulterende fra alternativ spleising av forløper-mRNA. I en studie hvor det ble funnet 37 kandidatgener for kobling og forening med polycystisk ovariesyndrom (PCOS) eller hyperandrogenemi hos 150 familier, ble det funnet bevis for kobling mellom PCOS og follistatin. Follistatin binder direkte til activin og fungerer som en aktivinantagonist. spesifikk hemmer av biosyntesen og sekresjon av hypofysepollikelstimulerende hormon (fsh).

Applikasjon:
Follistatin (FST) er et utsöndret glykoprotein som først ble identifisert som en follikkelstimulerende hormonhemmende substans i eggstofffollikkelvæske (1, 2). Human follistatin cDNA koder for et 344 aminosyre (aa) protein med en 29 aa signalsekvens, et Nterminalt atypisk TGF-bindingsdomene, tre Follistatin-domener som inneholder EGFlike og kazallike-motiver, og en svært sur Cterminal-hale. Follistatin er et utskilt protein som binder seg til ligander av TGF-Beta-familien og regulerer aktiviteten ved å hemme deres tilgang til signalreceptorer. Det ble opprinnelig oppdaget som aktivin-antagonister hvis aktivitet undertrykker ekspresjon og sekresjon av hypofysehormonet FSH (follikkelstimulerende hormon). I tillegg til å være en naturlig antagonist, kan follistatin hemme aktiviteten til andre TGF-Beta ligander, inkludert BMP-2, -4, -6, -7, Myostatin, GDF-11 og TGF-Beta1. Follistatin er uttrykt i hypofysen, eggstokkene, decidualcellene i endometriumet og i noen andre vev. Rekombinant human follistatin er et 37,8 kDa protein som inneholder 344 aminosyrer.

Follistatin og muskelvekst:
Follistatin virker ved å binde til og hemme transformerende vekstfaktor-p (TGF-β) peptider som myostatin som er ansvarlig for regulering og begrensning av muskelvekst. Det er også verdt å påpeke at myostatin kan ha en regulerende rolle i skjelettmuskulær fibrose; for mye myostatin kan forringe vevfunksjonen og forårsake kronisk sykdom i vitale organer, vev og benmarg.
I tillegg til å undertrykke degenerative egenskapene til myostatin, undertrykker follistatin også hypofysenes syntese og sekresjon av follikkelstimulerende hormon (FSH). [1] Høye FSH nivåer hos menn kan indikere at testiklene ikke fungerer riktig; denne tilstanden begrenser muskelvekst, utvinning og normal hormonell funksjon. FSH-nivåer som er for lave kan imidlertid også påvirke helse og reproduktive evner negativt.

Våre fordeler:
Rik opplevelse.
Vårt firma er en profesjonell produksjon ledende fabrikk i Kina i farmasøytisk område i mange år, har våre produkter eksportert til Tyskland, Spania, Storbritannia, USA, Australia, Midtøsten, og så videre i andre land, og vi har fått veldig god tilbakemelding fra vår kunder, vi hadde etablert lange vennlige samarbeidsforhold.

God kvalitet, renhet og gunstig.
God kvalitet er en av våre hemmelige suksess, velg bestil prøver, MOQ bare 10 gram.

Sikker og rask levering.
Vi har lager, så vi kan levere raskt på selve dagen når vi mottar betalingen.
Vi har en spesiell måte å sende 0,01 kg til 2 kg produkter en gang. Vi tilbyr smeltepulver til flytende service. Og send væsken i spesielle flasker.

God ettersalgsservice.
Fortell pakken oppdateringen ASAP, og vil prøve å løse best når kunden opplevde ulike problemer.

Vår service:
Betalingsmetode: Paypal, Western Union, Moneygram, TT.
Fraktmetode: Fedex, DHL, EMS eller SEA
Leveringstid: innen 3 dager etter betaling
HVORFOR VELGE OSS?
1, høy kvalitet med konkurransedyktig pris
1) Standard: Enterprise Standard
2) All Renhet> 99%
3) Vi er produsent og kan tilby kvalitetsprodukter med fabrikkpris.
2, rask og sikker levering
1) Pakken kan sendes ut 1 dag etter betaling. Sporingsnummer tilgjengelig
2) Sikker og diskret forsendelse. Ulike transportmetoder for ditt valg.
3) Vi har vår egen agent / remailer / distributør som kan hjelpe oss med å sende våre produkter veldig raskt og trygt, og vi har lager der inne for overføring.
4) Tollpass rate ≥ 99%!
3, Vi har kunder over hele verden
1) Profesjonell service og rik erfaring gjør at kundene føler seg trygge, tilstrekkelig lager og rask levering imøtekommer deres ønske.
2) Eventuelle henvendelser vil bli høyt verdsatt, møte kundens krav er vårt ansvar.
3) Høy kvalitet, konkurransedyktig pris, rask levering, førsteklasses service får tillit og ros fra kundene.
4) Beste ettersalgs service!
Andre produkter:

MGF

2mg (2-8 ° C)

PEG MGF

2mg

CJC-1295 med DAC

2mg

CJC-1295 uten DAC

2mg

PT-141

10mg

MT-1 (Melanotan-1)

10mg

MT-2 (Melanotan-2)

10mg

GHRP-2

5mg

GHRP-2

10mg

GHRP-6

5mg

GHRP-6

10mg

Ipamorelin

2mg

Hexarelin

2mg

Sermorelin

2mg

oxytocin

1g / 2mg

TB500

2mg

pentadekapeptid BPC 157

2mg

 

2mg

triptorelin

2mg

Tesamorelin

2mg

Gonadorelin

2mg

Gonadorelin

10mg

DSIP

2mg

Selank

5mg

Epitalon

10mg

AOD-9604

2mg

ACE 031

1mg

GDF-8

1 mg (-20 ° C)

Thyrotropin TRH

1g

Follistatin 315

1 mg (-20 ° C)

Follistatin 344

1 mg (-20 ° C)

deslorelin

20 mg

Adipotide

2mg

 

Forespørsel