Adipotode CAS 137525-51-0

Adipotidpeptidpulver Peptider Adipotid 2mg / hetteglass Rapid vekttap for muskelbygging Kroppsbygging Injiseringshormonprodukter Spesifikasjoner: Adipotid: 2mg / hetteglass Purtiy: 98% MOQ: 10vials Opprinnelsesland: Kina Pris: Forhandles i henhold til hvor mange trenger du Betalingsperiode: West Union ...

Produktdetaljer

Adipotidpeptidpulver   Peptider Adipotid 2 mg / hetteglass raskt vekttap   For muskelbygging bodybuilding    Injiseringshormon

 

Produkter Spesifikasjoner:
Adipotid : 2 mg / hetteglass
Purtiy: 98%
MOQ: 10vials
Opprinnelsesland: Kina
Pris: Forhandles i henhold til hvor mange du trenger
Betalingsperiode: West Union / Bitcoin / Money Gram / bankoverføring
Leveringstid: 3-10 dager ankom dør til dør de fleste land
Frakt måte: DHL; HKDHL; EMS; THT; HKEMS; UPS; FedEx sende pakken din
Forsendelsespakke: Diskret pakking

Hva er adipotid
Så hva med adipotid? Peptider er enkle proteiner. De fungerer i kroppen som nevrotransmittere, sender signaler og påvirker hormonell respons. Som jeg forstår det, er de ganske enkle å syntetisere. Derfor er peptider populære for kroppsbyggingstilskudd. Adipotid vender seg opp på nettsteder som selger injiserbare kosttilskudd, den typen som ville bli utestengt i profesjonell konkurranse.

Adipotid er et nytt stoff som viser noe løfte om fedmeforskning. Dette stoffet ble opprinnelig opprettet som kreftbehandling beregnet på å sulte kreftceller av blodtilførsel, slik at de ville slutte å vokse. Effektene av adipotid har vist at stoffet faktisk sulter fettceller av blod som tvinger dem til å dø og bli reabsorbert i kroppen. Første tester ble gjort på rotter og deretter flyttet til apekatter. Resultatene fra testing på rotter viste en 30 prosent reduksjon i kroppsvekt. Etter fire ukers daglige injeksjoner av adipotid etterfulgt av fire uker med behandling, mistet 10 overvektige kvinnelige rhesusaber et gjennomsnitt på 11 prosent av kroppsvekten og 39 prosent av fettinntaket. Det meste av tapet ble opplevd i behandlingsperioden.
Fordelene med adipotid
Dette er et produkt som brukes til å hjelpe overvektige mennesker å redusere vekten gjennom sulting av fettcellene i kroppen din.
Det er ment å hjelpe deg å miste fett selv når du har sluttet å bruke produktet.
Det har vist seg å være effektivt for å redusere fettinntak og kroppsvekt som sett med aper og rotter.

Fordeler med adipotid

Adipotid er populært for sine postulerte fordeler. Forskning viste at det er det beste peptidet for å fremheve vekttap. For tiden er peptider som leveres i markedet kun til forskningsformål, og menneskeforbruk er ikke tillatt. Det er imidlertid viktig å merke seg at deres potensielle fordeler er høye og vil være til stor nytte etter at deres effekt og potens er kjent. Å forbedre vekttap på en naturlig måte er et område av interesse for mange forskere fordi fedme er en trussel over hele kloden, og å finne en naturlig løsning er gunstig for optimal peptidfunksjonalitet.

Siden adipotid arbeider via inhibering av blod og næringsstoffer tilføres til fettsceller, anses det som det mest aktive og sikreste peptidet for å bekjempe vektøkning. I tillegg utløser adipotid ikke psykologiske symptomer og har ingen signifikant effekt på nevrotransmisjon. Det er viktig å merke seg at endring av nevrotransmisjon utgjør et stort problem for et biologisk system fordi informasjonen overføres hindret. Videre er adipotid ikke karakterisert ved en amfetamin-type mekanisme og har milde eller ingen gastrointestinale effekter på testpersonen.

Forespørsel