Gefitinib Cas 184475-35-2

CAS 184475-35-2 Kreftbehandling Steroider, antineoplastiske midler Gefitinib ZD -1839 Tekniske data: M.Wt: 446.9 Formel: C22H24ClFN4O3 Lagring: Oppbevares ved RT Renhet: ≥98% (HPLC) CAS-nummer: 184475-35-2 PubChem ID : 123631 InChI-nøkkel: XGALLCVXEZPNRQ-UHFFFAOYSA-N Løselighet: DMSO (44,69), etanol ...

Produktdetaljer

CAS 184475-35-2 Kreftbehandlingssteroider, antineoplastiske midler Gefitinib ZD-1839

Tekniske data:

M.Wt: 446,9
Formel: C22H24ClFN403
Oppbevaring: Oppbevares ved RT
Renhet: ≥98% (HPLC)
CAS-nummer: 184475-35-2
PubChem ID: 123631
InChI-nøkkel: XGALLCVXEZPNRQ-UHFFFAOYSA-N
Løselighet: DMSO (44,69), etanol (4,47)
Utseende: hvitt pulver

Gefitinib Beskrivelse

Gefitinib (ZD1839) (INN,, handelsnavn Iressa, markedsført av AstraZeneca og Teva), er et stoff som brukes til visse bryst-, lunger og andre kreftformer. Gefitinib er en EGFR-hemmere, som erlotinib, som avbryter signalering gjennom epidermal vekstfaktorreseptor (EGFR) i målceller. Derfor er det kun effektivt i kreft med mutert og overaktiv EGFR. Meta-analyser har imidlertid ikke vist noen forbedring i total overlevelse, det vil si, det forlener ikke livet.

Gefitinib brukes til å behandle ikke-småcellet lungekreft som har spredt seg til andre deler av kroppen hos personer med visse typer tumorer. Gefitinib er i en klasse med medisiner kalt kinasehemmere. Det virker ved å blokkere virkningen av en bestemt naturlig forekommende substans som kan være nødvendig for å hjelpe kreftceller til å formere seg.


COA:

Produktnavn

gefitinib

CAS nr.

184475-35-2

Ytre pakking

1KG

Produksjonsdato

Kan, 05,2016

Holdbarhet

May.04,2019

Standard vedtatt

husstandard

Analyseposter

spesifikasjon

resultater

Utseende

Hvit til off-white pulver

off-white pulver

identifikasjon

HPLC (RT)

Sams

Tap ved tørking

≤ 0,5%

0,13%

Residue på tenning

≤0., 1%

0,1%

Max enkelt urenhet

≤ 0,10%

0,09%

Total urenhet

≤.1.0%

0,24%

Renhet (HPLC)

≥99%

99,76%

Konklusjon

Utdannet


Virkningsmekanismen:

Gefitinib er den første selektive inhibitoren av epidermal vekstfaktorreseptor (EGFR) tyrosinkinase-domene. Således er gefitinib en EGFR-inhibitor. Målproteinet (EGFR) er et medlem av en familie av reseptorer (ErbB) som inkluderer Her1 (EGFR), Her2 (erb-B2), Her3 (erb-B3) og Her4 (Erb-B4). EGFR overuttrykkes i cellene av visse typer humane karcinomer - for eksempel i lunge- og brystkreft. Dette fører til upassende aktivering av den anti-apoptotiske Ras-signaleringskaskaden, som til slutt fører til ukontrollert celleproliferasjon. Forskning på gefitinibfølsomme ikke-småcellede lungekreftere har vist at en mutasjon i EGFR tyrosinkinase-domenet er ansvarlig for aktivering av anti-apoptotiske veier. Disse mutasjonene har en tendens til å gi økt følsomhet overfor tyrosinkinasehemmere, slik som gefitinib og erlotinib. Av typer histologier av ikke-småcellet lungekreft er adenokarcinom den typen som oftest har disse mutasjonene. Disse mutasjonene er mer vanlig sett hos asiater, kvinner og ikke-røykere (som også har en tendens til oftere å ha adenokarsinom).

Gefitinib hemmer EGFR tyrosinkinase ved binding til adenosintrifosfat (ATP) bindingsstedet til enzymet. Da funksjonen til EGFR tyrosinkinasen ved aktivering av den antiapoptotiske Ras-signaltransduksjonskaskaden inhiberes, og ondartede celler hemmes.

Hvordan du bruker Gefitinib Tablet:

Ta gefitinib i munnen en gang daglig, med eller uten mat, eller som angitt.

Medisiner som reduserer eller helt blokkerer magesyre (f.eks. Protonpumpehemmere / PPI, H2-blokkere, antacida) kan redusere absorpsjonen av gefitinib. Dette kan redusere effektiviteten av gefitinib. Kontakt lege eller apotek dersom du tar noen av disse legemidlene.

Bruk denne medisinen regelmessig for å få mest mulig utbytte av det. For å hjelpe deg med å huske, bruk det på samme tid hver dag ...


Emballasje og levering:  
Vi har profesjonelt team for pakke og forsendelse. Spesiell måte å sende 100 gram til 100 kg pulver på en gang til ditt land. Rask og diskret forsendelse kan ordnes for tollpasning garantert.

Våre fordeler:  
Vårt firma er en profesjonell rå pulver fabrikk i Kina i over 10 år, alle pulver er fabrikken direkte leverer.
Våre produkter har eksportert til Tyskland, Norge, Polen, Finland, Spania, Storbritannia, Frankrike, Russland, USA, Australia, Japan, Korea og mange andre land, over 100kgs hver måned.
Profesjonelt team spesielt for pakke og forsendelse og stirrer på sporingskode 24 timer for tollpasning garantert. 100% pass til Storbritannia, Norge, Polen, Spania, USA, Canada, Brasil; 98% passere til Tyskland, Russland, Australia, New Zealand.
De fleste pulver er på lager, Chargeable prøver er tilgjengelige, Kan sendes ut innen 24 timer.
Høy kvalitet, god pris, rask og sikkerhetslevering. Forsendelse med DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS, etc.


Forespørsel