Crizotinib Cas 877399-52-5

CAS 877399-52-5 API Råmaterialer til medisiner Crizotinib-midler Fastvirkende Crizotinib-pulverspesifikasjon Crizotinib Legemiddelbeskrivelse Crizotinib (handelsnavn Xalkori, [1] Pfizer) er et anti-kreftmiddel som virker som en ALK (anaplastisk lymfomkinase) og ROS1 c-ro onkogen 1) hemmer, ...

Produktdetaljer

CAS 877399-52-5 API Råmaterialer for medisiner Crizotinib-midler Fast Acting


Crizotinib Pulverspesifikasjon

Navn: Crizotinib

CAS nr.

877399-52-5

Innhold

98,5 til 101,5%

Utseende

Hvitt krystallinsk pulver

Formel

C21H22Cl2FN5O

Molekylær vekt

450.3367

Fuktighet

≤0.1%

Tap ved tørking

≤0.2%

Residue på tenning

≤0.1%

tetthet

1.475g / cm3

Kokepunkt

599.177 ° C ved 760 mmHg

Flash (ing) punkt

316,171 ° C

Tungmetaller

≤10PPM

Surhet eller alkalinitet

Samsvare

klorid

Samsvare

Lett karboniserbare stoffer

Samsvare

Vanlige urenheter

Samsvare


Crizotinib Drug Description
Crizotinib (handelsnavn Xalkori, [1] Pfizer) er et anti-kreft stoff som virker som en ALK (anaplastisk lymfomkinase) og ROS1 (c-ro oncogen 1) hemmer, godkjent for behandling av ikke-småcellet lungekarsinom (NSCLC ) i USA og noen andre land, og gjennomgår kliniske forsøk som tester sin sikkerhet og effekt i anaplastisk stort celle lymfom, neuroblastom og andre avanserte solide tumorer hos både voksne og barn.

Crizotinib Drug Application
ALK-mutasjoner antas å være viktige ved kjøring av den ondartede fenotypen i ca. 15% tilfeller av neuroblastom, en sjelden form for perifer nervesystemet kreft som skjer nesten utelukkende hos svært små barn.

Crizotinib hemmer c-Met / Hepatocyt vekstfaktorreseptor (HGFR) tyrosinkinase, som er involvert i onkogenesen av en rekke andre histologiske former for ondartede neoplasmer.

Kliniske studier
Crizotinib forårsaket svulster å krympe eller stabilisere seg i 90% av 82 pasienter som bærer ALK-fusjonsgenet. Tumorer krympet minst 30% hos 57% av de behandlede. De fleste hadde adenokarsinom, og hadde aldri røkt eller var tidligere røykere. De hadde gjennomgått behandling med i gjennomsnitt tre andre stoffer før de fikk crizotinib, og bare 10% ble forventet å svare på standardbehandling. De ble gitt 250 mg crizotinib to ganger daglig i en medianvarighet på seks måneder. Ca 50% av disse pasientene led minst en bivirkning, som kvalme, oppkast eller diaré. Noen svar på crizotinib har vart opptil 15 måneder.

En fase 3-prøve, PROFILE 1007, [18] sammenligner crizotinib med standard andrelinje kjemoterapi (pemetrexed eller taxotere) ved behandling av ALK-positiv NSCLC. I tillegg, en fase 2 studie, PROFILE 1005, studerer pasienter som oppfyller lignende kriterier som har mottatt mer enn én linje med tidligere kjemoterapi.
Crizotinib testes også i kliniske studier av avansert disseminert anaplastisk storcellet lymfom og neuroblastom.

Konkurransefordel
Første ---- God kvalitet
Alle steroider produseres under GMP-forhold i henhold til standardoperasjon 1. Prosedyre (SOP), ikke fra små underjordiske laboratorier eller svarte markeder, slik at kvaliteten er garantert.

Second --- Diskret pakking metoder
For din sikkerhet og for å sikre leveransen vil alle produktene bli pakket på en diskret måte for å unngå mistanke, ingen steroiderelatert navn vil vises på pakken.

Tredje - 99,99% fortolling rate
Vi har rik erfaring i fraktpakke til USA, Australia, Storbritannia, Canada, Brasil, Russland, Tyskland, Polen, Mexico, etc.

Frem --- Injiserbar steroid
Vi tilbyr smeltepulver til flytende service. Og send væsken i spesielle flasker. 1. God kvalitet. Alle produkter er produsert under GMP-forhold i henhold til Standard Operation Procedure (SOP), ikke fra små underjordiske laboratorier eller svarte markeder, slik at kvaliteten er garantert.
Vi tilbyr smeltepulver til flytende service.


Forespørsel