BIBW2992 DiMaleate Cas 850140-73-7

BIBW2992 DiMaleate Afatinib Antitumor Inhibitorer Brystkreft Behandling Råpulver Afatinib vurderinger: Hva er Afatinib: Afatinib er et kreftmedisin som forstyrrer veksten og spredningen av kreftceller i kroppen. Afatinib brukes til å behandle en bestemt type ikke-småcellet lungekreft ...

Produktdetaljer

BIBW2992 DiMaleate Afatinib Antitumor Inhibitorer Brystkreft Behandling Rå Pulver

Afatinib vurderinger :

Produktnavn

Afatinib

Andre navn

Afatinib dobbeltmalat; BIBW2992

CAS nr.

850140-73-7, 439081-18-2

Molekylær formel

C24H25ClFN5O3

Molekylær vekt

485,944

Utseende

hvitt pulver

tap ved tørking

0,40%

tungt metall

10 ppm

netto forurensning

0,15%

Konklusjon

Utdannet

Pakking

1KG / foliepose eller som du trenger

renhet

99,5%

Brutto forurensning

0,5%

Hva er Afatinib :
Afatinib er et kreftmedisin som forstyrrer veksten og spredningen av kreftceller i kroppen.
Afatinib brukes til å behandle en bestemt type ikke-småcellet lungekreft som har spredt seg til andre deler av kroppen. Afatinib brukes kun til denne tilstanden hvis svulsten har en spesifikk genetisk markør som legen din vil teste.
Afatinib brukes også til å behandle ikke-småcellet lungekreft i lymfekreft som har spredt seg til andre deler av kroppen etter at andre kreftmedisiner har blitt forsøkt uten vellykket behandling.

Hvordan virker afatinib :
Denne typen stoff virker ved å blokkere bestemte proteiner på kreftceller som oppfordrer kreft til å vokse. Afatinib blokkerer proteiner kalt epidermal vekstfaktorreseptorer (EGFR). Kankere som har disse reseptorene kalles EGFR positive.
Mellom 10 og 15 personer av hver 100 med ikke-småcellet lungekreft (10 til 15%) har EGFR-positiv kreft. Leger sjekker kreftceller for å se om de har reseptorene før du har denne behandlingen.
Afatinib kan krympe kreften eller slutte å vokse for en tid.
Afatinib Dosering og bruk :
Afatinib er tilgjengelig som blå, eller hvitt og gult, tabletter, avhengig av styrken. Legen din vil fortelle hvilken dose du skal ta. Du tar tablettene en gang daglig i en tom mage. Det er viktig å ta dem minst 1 time før du spiser eller minst 3 timer etter å ha spist.
Hvis du finner det vanskelig å svelge tablettene, kan du oppløse dem i et glass stillevann. Ikke bruk annen type væske. Slipp tabletten i vannet uten å knuse den. Rør det av og til i opptil 15 minutter til tabletten er brutt i svært små partikler. Drikk væsken med en gang. Fyll deretter glasset igjen og drikk det for å sørge for at du tar hele dosen.
Det er svært viktig at du tar tabletter i henhold til instruksjonene legen din eller apoteket ga deg. Enten du har full eller tom mage, kan påvirke hvor mye av et stoff som kommer inn i blodet ditt. Du bør ta riktig dose, ikke mer eller mindre. Og aldri slutte å ta et kreftbruk uten å snakke med din spesialist først.
Hvis du ved et uhell tar for mye avatinib, se lege eller gå til sykehus straks. Hvis du glemmer å ta en dose afatinib, og neste dose er forfalsket etter mer enn 8 timer, ta den ubesvarte dosen så snart du husker det. Hvis neste dose pågår på mindre enn 8 timer, hopper du over den tapte dosen og tar neste dose på vanlig tidspunkt. Ikke ta en dobbel dose for å gjøre opp for den ubesvarte.
Du fortsetter vanligvis å ta afatinib så lenge det virker, med mindre det forårsaker dårlige bivirkninger.

Ikke bruk afatinib hvis du er gravid . Det kan skade det ufødte barnet. Fortell legen din umiddelbart hvis du blir gravid under behandlingen. Bruk effektiv prevensjon for å unngå graviditet mens du bruker denne medisinen og i minst 2 uker etter at behandlingen slutter.

Hvordan fortsette bestillingen din:
Trinn 1: Gi meg beskjed om de produktene du er gunstig, mengder og destinasjonsland
Trinn 2: Du bekrefter all detalj, og tilbyr innkjøpsordre.
Trinn 3: Vi sender detaljprisen på vårt produkt og tilbyr den riktige fraktmetoden som referanse.
Trinn 4: Du bekrefter bestillingen og betaler penger 100% på forhånd og sender oss detaljert kontaktinformasjon, inkludert kontaktperson / selskap, adresse, mobilnummer, postnummer og dine spesielle krav.
Trinn 5: Vi ordner forsendelsen i henhold til dine krav, og sporingskoden vil bli tilbudt etter å ha gjort krav på betalingen innen 24 timer, så kan du spore pakken din når som helst.
Trinn 6: Vi tilbyr ettersalgsservice etter service etter at du har mottatt pakken din.


Forespørsel